Başkan Murat Sancak açıkladı: Adana Demirspor'da transfer tahtası açılamıyor!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medyada yaptığı açıklamada, bu sezonun zorlu geçtiğini ve transfer tahtasını açmanın başarısız olduğunu belirtti. Mevcut durumu koruyarak, 2. yarıya kadar hazırlık yapacaklarını vurgulayan Sancak, taraftarlardan destek istedi.

Adana Demirspor'un kulüp başkanı Murat Sancak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, bu sezonun zorlu geçtiğini belirtti. Transfer tahtasını açma çabalarının başarısız olduğunu ve para yatırmanın bile transfer yasağını kaldırmadığını ifade etti. Sancak, mevcut durumu koruyarak ve 2. yarıya kadar transfer tahtasını açacak şekilde hazırlık yapacaklarını açıkladı. 

Başkan, kulübe olan bağlılığını sürdürdüğünü ve Adana Demirspor'u destekleyenlere seslenerek, "Birlikte bu zorlu süreci aşmalıyız. Kulübe zarar verenler, en büyük ihaneti yapmış olacaktır. Adana Demirspor’a gönül verenlerin, hedeflerimizi bir kenara bırakıp bu dönemde dayanışma içinde olmaları gerekiyor" dedi. 

Yeniden yapılanmaya gidileceğini ve yeni profesyonellerin ekibe katılacağını duyuran Sancak, "Bu yapılandırmayla 2025-26 sezonuna daha yüksek hedeflerle devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Şehrin önde gelenlerine, iş insanlarına ve taraftara seslenen Sancak, "Hep birlikte hareket etmeliyiz. Loca, kombine bilet ve maç günü izinlerinizle destek olun. Tüm şehri ve ülkeyi Adana Demirspor’a destek olmaya çağırıyorum. Futbolcularımıza gereken önemi vererek, sahada 12. adam olarak desteğimizi sürdürmeliyiz. Allah yardımcımız olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.