Başkan Özbek’ten Ameliyat Olan Okan Buruk’a Ziyaret!

Apandisit ameliyatı geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u, Başkan Dursun Özbek ve futbolcular hastanede ziyaret etti. TFF ise Buruk’a geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, apandisit patlaması sonucu ameliyata alınan teknik direktör Okan Buruk'u hastanede ziyaret etti. Buruk'un sağlık durumu hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleşen ziyarete Özbek’in yanı sıra muhasip yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu ve bazı futbolcular da katıldı. Başkan Özbek, ziyaretle ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Buruk'un sağlık durumunun çok daha iyi olduğu öğrenildi.

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) de resmi internet sitesinden yayımladığı mesajla Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Federasyon açıklamasında, "Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ani gelişen apandisit rahatsızlığı yüzünden hastaneye kaldırıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Başarılı bir operasyon geçiren Okan Buruk'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz," ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.