Başkan Özdemir: "Belediye olarak takım ve futbolcularımızın yanındayız"

Samsun'un Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyespor'un ilçenin mühim marklarından biri bulunduğunu belirterek, ekip ve futbolcuların yanında olduklarını söylemiş oldu.

Samsun'un Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyespor'un ilçenin mühim marklarından biri bulunduğunu belirterek, ekip ve futbolcuların yanında olduklarını söylemiş oldu.

Samsun Süper Amatör Ligi'nde yaşanmış olan savaşım sonrası Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için Samsun Mehmet Kambur Süper Amatör Ligi (SAL) Play-Off maçlarında savaşım veren Havza Belediyespor takımına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafınca moral ve destek kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltı programında futbolcular ile ilgilenen ve söyleşi eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyespor'un ilçenin mühim değerlerinden biri bulunduğunu söylemiş oldu. Başkan Özdemir, "Havza Belediyespor ilçemizin mühim marklarından biri. Bu yıl yakaladığı başarı grafiği ile bir üst ligde savaşım etmek için play-off maçları oynayan takımıza başarılar temenni ediyorum. Havza Belediyesi olarak her vakit takımızın ve futbolcularımızın yanındayız" dedi.

İlçede hususi bir tesiste düzenlenen kahvaltı programına ek olarak Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, kulüp yönetimi, teknik kurul ve futbolcular katıldı. - SAMSUN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Diego Maradona’nın ölümüne ilişkin çarpıcı bulgular açıklandı! “Biri doğal diğeri zehirli madde…”
Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
Sivasspor, Galatasaray Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho İle Anlaşmaya Vardı: Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor!