Başkan Taşkın, bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı ve Bayram konuşması yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Kurban Bayramı namazını Eskimalatya Namazgah'ta kılarak, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Kurban Bayramını kutlayan Bakan vatandaşlar ile bir araya gelmiş oldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Eskimalatya Namazgahı'nda Kurban Bayramı namazını kıldırarak, namazın ardından vatandaşlarla birlikte kutladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Selçuklu döneminde yolcuların namaz kılmasını kolaylaştırmak amacıyla yolların üzerine inşa edilen Eskimalatya karayolu üzerindeki Namazgâh'ta vatandaşlarla birlikte Kurban Bayramı namazı kıldı. Kalabalık bir kitleyle kılınan bayram namazının ardından Başkan Taşkın, vatandaşların ve tüm İslam aleminin tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

"BAYRAM, PAYLAŞMANIN VE YARDIMLAŞMANIN SİMGESİDİR"

Kurban Bayramı'nın Türkiye'ye ve İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni eden Battalgaz Belediye Başkanı Bayram Taşkın, şunları söyledi: "Bugün Ramazan Bayramı için bir bina inşa edildi. yüzyıllardır Selçuklu atalarımızın önünde, gezginlerin rahatça ibadet edebilmesi ve sevgi bağlarımızı güçlendirebilmesi için. Bu manevi atmosferde herkesin yüreğinde sevgi ve iyilik duyguları yeşerir, sosyal bağlarımız güçlenir. Kurban Bayramı fedakarlığın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın sembolüdür. Hz. İbrahim ve Hz. İsmail örneğinde gerçekleştirilen kurban eylemi Allah'a olan bağlılığın, teslimiyetin ve bağlılığın en güzel örneklerinden biridir. Bu anlamlı hizmeti yerine getirirken Yüce Rabbimiz bizlere, ihtiyaç sahiplerine ulaşıp, yakınlarımızla, sevdiklerimizle paylaşabilme esenliğini nasip etsin. "Yüce Allah'tan kurbanlarımızı kabul etmesini, dualarımızı dinlemesini ve daha güzel yarınlar için bizleri bir araya getirmesini niyaz ediyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.