Başkan Tutdere halkla bayram kutladı!

'Halkla Bayramlaşma" programında vatandaşla bayram kutlayan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, halkın içinde bayram yaptı! Adıyaman'ın birlik ve beraberlik içerisinde yaralarının sarılacağı mesajı üzerinde durdu..

"Halkla Bayram Kutlaması" programı için vatandaşlarla birlikte gelen Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın birlik ve beraberlik içinde yaralarını saracağını, düştüğü yerden kalkacağını söyledi.

Gün kutlama töreni gerçekleştirildi. . Altınşehir'in sosyal kurumlarında, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve eşi Emral Tutdere ile vatandaşlar, Adıyaman Süryani Büyükşehir Belediyesi Mor Paul Kilisesi Metropoliti grigoriyos Melki Ürek'in katıldığı belediye başkanı Tutdere toplantısında, Adıyaman'a dilsiz hizmet ettiklerini söyledi. 

Tutdere, "Belediyemizde kapılar her zaman açıktır." Hepinize açık. Daha güzel bayramlarda, daha güzel ortamlarda bir arada olacağımıza inanıyorum. Yaralarımızı birlikte saralım. 6 Şubat'ta kaybettiklerimize bir kez daha rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. "Adıyaman yaralarını hep birlikte iyileştirecek ve düştüğü yerden kalkacaktır" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı