Başsavcılık: 'O saldırganı serbest bırakmadık...'

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı bir kız çocuğunun başını parke taşıyla yaralamaktan yargılanan O.Ç.'nin serbest bırakıldığı haberlerinin doğru olmadığını açıkladı.Söz konusu şahsın akıl hastanesinde olduğu belirtilen...

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı bir kız çocuğunun başını parke taşıyla yaralamaktan yargılanan O.Ç.'nin serbest bırakıldığı haberlerinin doğru olmadığını açıkladı.

Söz konusu şahsın akıl hastanesinde olduğu belirtilen açıklamada, "Şahsın dengesiz davranışlar sergilemesi üzerine akıl sağlığı yönünden muayene için hastaneye sevki sağlanmış, yapılan tetkikler sonucunda yüzde 40 oranında zihinsel rahatsızlığı olduğu belirlenmiştir" denildi.

Açıklamanın devamında, "Bu rapor üzerine her iki olay nedeniyle sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol verilerek Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde gözlem altına alınmıştır. Halen gözlem altında bulunan şüpheli O.Ç. hakkında taciz olayından dolayı 15.05.2017 tarihinde Asliye Ceza Mahkemesine kamu davası açılmış, küçük kız çocuğuna yönelik yaralama olayı ile ilgili soruşturma ise devam etmektedir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakan Işıkhan açıkladı: Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor!
Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!
Bilinmeyen koronavirüslere karşı koruyucu bir aşı geliştirildi!
Ankara hava durumu: 8 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak?