Batman için beklenen isim belli oldu

Alacakaranlık serisiyle ünlenen Robert Pattinson’un yeni Batman olarak seçildiği iddia edildi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Alacakaranlık serisiyle ünlenen Robert Pattinson’un yeni Batman olarak seçildiği iddia edildi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

DC sinematik evren konusunda Marvel kadar parlak bir performans sergilemedi. Dahası DC sinematik evreninin nasıl şekilleneceği de hala gizemini koruyor. Gişede hayli başarılı olan Aquaman’de DC sinematik evrenine ufak göndermeler mevcuttu. Fakat film Justice League’ten sonra geçmesine karşın, hiç bir süper kahraman Aquaman’in yardımına gelmedi. Aynı şekilde önümüzdeki dönemde vizyona girecek olan yeni DC filmleri de sinematik evrenin devam etmeyeceğini gösteriyor. Çünkü Wonder Woman filminin 80’li yıllarda geçeceği, The Batman filminin ise Batman’in doğuşuna odaklanacağı iddiaları mevcut.

Dolayısıyla iki film de Justice League’den çok önce geçecek. Dolayısıyla sinematik evrenin geleceğiyle ilişkili olmayacak.

Uzun bir süredir, DC’nin yeni şekillenecek olan evreninde Batman karakterini kimin canlandıracağı merak konusuydu.

Sızdırılan son bilgilere göre yeni yarasa adam, Alacakaranlık film serisiyle ünlenen Robert Pattinson olacak. Henüz Pattinson ve Warner Bros. arasında anlaşma imzalanmış değil. Fakat tarafların anlaşmaya fazlasıyla yakın olduğu ve Pattinson’un da Batman rolü için hayli istekli olduğu belirtiliyor.

The Batman filminin yeniden şekillenecek olan DC sinematik evreninin temel yapı taşı olacağı söyleniyor. Yine de bekleyip göreceğiz.

Ülkemizdeki popüler Xiaomi modelleri SAR değerleri (2019)

<>

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor