Batman, İsrail'i protesto etti

Batman'da, bazı sivil toplum örgütleri tarafından ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in saldırıları protesto edilerek, 'Kudüs, Filistin'in başkentidir' pankartı ve dövizleri açıldı.Protesto gösterisinde...

Batman'da, bazı sivil toplum örgütleri tarafından ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in saldırıları protesto edilerek, 'Kudüs, Filistin'in başkentidir' pankartı ve dövizleri açıldı.

Protesto gösterisinde toplanan grup, sık sık 'Kahrolsun İsrail, kahrolsun ABD' sloganları attı. 'Kudüs, Filistin'in başkentidir' pankartıyla Gülistan Caddesine kadar yürüyen kalabalık grup, ABD'nin kararını ve İsrail'i kınadı. 

'BU ŞER GÜÇLERE GEREKEN CEVAP VERİLMELİDİR'
STK'lar adına basın açıklamasını okuyan Fevzi Aydın, "Büyük şeytan Amerika, İslam ümmetini hiçe sayarak Müslümanların tepki ve öfkesini önemsemeden adeta İslam ümmetine meydan okuyarak büyükelçiliğini Kudüs'e taşımaktadır. Müslümanlar olarak, İslam ülkelerinin lider ve yöneticileri olarak kutsallarımızı, dinimiz, özgürlük ve haysiyetimizi ayaklar altına almak isteyen bu şer güçlere siyasi, ekonomik ve hatta askeri olarak gereken cevap verilebilmelidir. İslam ümmetine sesleniyoruz; Amerika ve İsrail'e anladığı dilden cevap verilmelidir. Bir taraftan onlara bağırıp öfkelenip öbür taraftan onların ürünlerini tüketirsek, ekonomilerini güçlendirirsek öfke ve bağırmamız hiçbir yararı olmaz. Bu İslam düşmanlarını ürünlerini boykot etmeliyiz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakan Işıkhan açıkladı: Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor!
Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!
Bilinmeyen koronavirüslere karşı koruyucu bir aşı geliştirildi!
Ankara hava durumu: 8 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak?