Batman’da İtfaiye'nin Suyu Bitince Yangın Kontrolden Çıktı

Batman’da Bahçelievler Mahallesi’nde çıkan yangın, itfaiye araçlarının suyu bitince büyüdü. Teras katında başlayan alevler, diğer dairelere sıçradı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait TOMA ve TPAO’nun destekleriyle 3 saat süren müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde 9 katlı bir apartmanın teras katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin su sıkıntısı nedeniyle büyüyerek diğer dairelere sıçradı. İtfaiye araçlarının su tanklarının tükenmesiyle alevler yeniden parladı ve yangın, İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait TOMA ve TPAO’nun destekleriyle 3 saat süren bir müdahaleyle kontrol altına alındı.

Batman’da dün akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki 9 katlı bir apartmanın teras katında başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin su sıkıntısı nedeniyle kontrolden çıktı. 

Yangın, 1636. Sokak’ta bulunan apartmanın teras katında meydana geldi. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarının ardından Batman Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, yangına müdahale etmeye başladı. Ancak, itfaiye araçlarının su tanklarının tükenmesi nedeniyle alevler yeniden alevlendi ve diğer dairelere sıçradı. 

Yangının büyümesi ve kontrol altına alınmasının zorlaşması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait TOMA araçları ile TPAO’ya ait petrol söndürücü araçlar da müdahaleye dahil oldu. TOMA’ların su tankları ve TPAO’nun köpük söndürme ekipmanları kullanılarak yapılan 3 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.