Batshuayi'den derbi öncesi Fenerbahçe taraftarını çıldırtan açıklama!

Galatasaray'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, cumartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çeken açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'de, erteleme karşılaşmasında Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 3-1 yenerek galibiyet serisini devam ettirdi. Cumartesi akşamı deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maça lider olarak çıkacak. Derbi öncesinde Galatasaray'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'nin yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Türkiye, cumartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini büyük bir heyecanla bekliyor. Galatasaray'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, maç öncesinde Fenerbahçe taraftarlarını kızdıran açıklamalar yaptı. Gaziantep FK karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye gol atmak istediğini belirtti. Batshuayi, "Bu benim için çok özel bir durum. Oraya gidip gol atmak ve kazanmak istiyorum. Bizim tüm maçları kazanma hedefimiz var ve oradan da 3 puanla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Golcü oyuncunun bu ifadeleri sosyal medyada geniş yankı buldu ve Fenerbahçeli taraftarlar arasında tepkilere neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.