Batshuayi'nin Savunmasında Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Destek Geldi

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların ardından Galatasaray, Fenerbahçe'yi savundu. Michy Batshuayi ve dört futbolcu, savcılığa yazılı savunma gönderdi.

Geçtiğimiz sezon gerçekleşen Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylar, şiddet ve istenmeyen görüntülerin ortaya çıkması nedeniyle oldukça gergin bir atmosfer yarattı. Bu olayların ardından en son dikkat çeken gelişme, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi savunması oldu.

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'de forma giyen ve bu sezon Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi, yanı sıra dört futbolcu, Trabzon Cumhuriyeti Başsavcılığı'nın talimatıyla yazılı savunmalarını sundu. Batshuayi'nin karıştığı olayda Galatasaray avukatları, ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi savunma pozisyonuna geçti.

Fenerbahçe'nin avukatlarının duruşmaya katılmaması, dikkat çekici bir durumdu; bunun yerine Galatasaray avukatları Belçikalı golcünün ifadesini şekillendirdi. 

Savunmada, Batshuayi'nin döner tekmesinin sebebinin takım arkadaşı kaleci Livakovic'i korumak olduğu öne sürüldü. Avukatlar, "Eğer Batshuayi'nin müdahalesi olmasaydı, sahaya giren kişi Hırvat kaleciye daha ciddi bir saldırıda bulunacaktı. Batshuayi, tekmenin ardından kavgaya devam etmedi" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.