Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'dan darp iddiası! "Batuhan'dan şikayet

Oyuncu Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, eski adam arkadaşı tarafınca darp edilmiş olduğu iddiasında bulunmuş oldu. Yaptığı sosyal medya paylaşımında dava açtığını da dile getiren Ayşe Aslanpay tüm delilleri...

Geçtiğimiz yıl Survivor All Star 2022'de üçüncü olan Batuhan Karacakaya'ya darp davası açıldı. Eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, Karacakaya'ya dava açtığını, "Darp edildiğime dair tüm delilleri dosyaya sundum." diyerek duyurdu.

Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Batuhan Karacakaya, iştirak ettiği Survivor yarışmasında geniş bir fanatik kitlesi elde etmişti.

Batuhan Karacakaya geçtiğimiz yıl sosyal medya paylaşımıyla aşkını duyuru etmiş ve Ayşe Aslanpay ile olan beraberliklerini duyurmuştu.

Batuhan Karacakaya ile yollarını ayıran Ayşe Aslanpay Twitter hesabında, "Umarım açacağın yeni sayfada benim seni sevdiğimden daha oldukça severler seni." ifadelerini kullandıktan sonra sosyal medya hesaplarını dondurmuştu.

Batuhan Karacakaya'nın kendisini darp ettiğini iddia eden Ayşe Aslanpay, "Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum, darp edildiğime dair elimdeki tüm delilleri dosyaya sundum. Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması
Arayışa başladı: Merve Boluğur yatırımını bakın nereye yapacak
Kalbine stent takılan Nebahat Çehre'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama
Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu