Bayburt’ta Beton Mikseri Devrildi: Sürücü Hayatını Kaybetti

Bayburt-Gümüşhane karayolunda beton mikseri yol kenarına çarptıktan sonra devrildi. Sürücü Şaban Karip, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kaza sonrası yol kısa süreliğine trafiğe kapandı.

Bayburt-Gümüşhane karayolunda meydana gelen trafik kazasında beton mikseri devrildi. Kayışkıran mevkiinde seyir halindeki mikser, düz yolda yol kenarına çarptıktan sonra devrilerek yolda durdu. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan sürücü Şaban Karip’i Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırdı ancak Karip hastanede hayatını kaybetti.

Bayburt-Gümüşhane karayolunda meydana gelen kazada bir beton mikseri devrildi ve sürücüsü yaşamını yitirdi. 

Edinilen bilgilere göre, Kayışkıran mevkiinden Bayburt’a seyir halindeki beton mikseri düz yolda önce yol kenarına çarptı, ardından yola devrildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis’e bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan sürücü Şaban Karip’i Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırdı, ancak Karip hastanede hayatını kaybetti. 

Kaza nedeniyle trafik ekipleri yolda bir süre trafiği kapatarak mikseri çekici yardımıyla yoldan kaldırdıktan sonra yolu yeniden trafiğe açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.