Bayer Leverkusen, Avrupa'da Rekor Kırdı: 50 Maçlık Yenilmezlik Serisi!

Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde Roma'ya karşı berabere kalarak 50 maçlık yenilmezlik rekorunu kırdı. Bundesliga şampiyonu Leverkusen, Bochum'u 5-0 yenerek ligdeki namağlup unvanını sürdürdü.

Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde Roma ile 2-2 berabere kalarak 59 senelik Benfica'ya ait 48 maçlık yenilmezlik rekorunu kırdı ve 50 maça çıkardı. Aynı hafta Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Leverkusen, Bochum'u 5-0 yenerek ligdeki namağlup unvanını korudu ve puanını 87'ye çıkardı. Bu başarılar, takımın olağanüstü performansını bir kez daha gözler önüne serdi.

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında, Roma ile Bayer Leverkusen 2-2 berabere kalarak, 59 senelik Benfica'ya ait Avrupa genelinde 48 maçlık yenilmezlik rekorunu kıran Leverkusen, Bochum karşısında aldığı galibiyetle bu rekoru 50 maça çıkardı.

Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen'de maçın gollerini 41. dakikada Patrik Schick, 45+2'de Victor Boniface, 76. dakikada Amine Adli, 86. dakikada Josip Stanisic ve 90+3'te Alejandro Grimaldo attı. Bochum'da Felix Passlack, 15. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla, Bundesliga şampiyonu Leverkusen, bu sezon ligdeki namağlup unvanını koruyarak puanını 87'ye çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.