Bayern Münih'te Teknik Direktör Arayışı

Bayern Münih, teknik direktör arayışında. Zinedine Zidane ve Franck Ribery iddiaları yalanlandı. Adaylar arasında Roberto De Zerbi ve Julian Nagelsmann öne çıkıyor.

Bayern Münih, yeni teknik direktör arayışında. Zinedine Zidane ve Franck Ribery iddiaları yalanlanırken, Roberto De Zerbi ve Julian Nagelsmann gibi isimler gündemde.

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in sezon sonunda görevi bırakacağını duyurmasının ardından, Bayern'in yeni teknik direktör arayışı gündeme geldi. Ancak Jürgen Klopp'un bir yıl ara vereceğini açıklaması ve Xabi Alonso'nun Leverkusen'de devam kararı almasıyla, Bayern için yeni adaylar araştırılmaya başlandı.

BILD gazetesinin iddiasına göre, Bayern Münih'in teknik direktör adayları arasında Zinedine Zidane da bulunuyor. Ancak bu haberin yalanlandığı ve Zidane-Ribery ikilisinin Bayern'in gündeminde olmadığı belirtildi. Sky Sports muhabiri Florian Plettenberg, Zinedine Zidane haberlerini yalanladı ve Bayern'in adayları arasında Roberto De Zerbi ve Julian Nagelsmann'ın olduğunu bildirdi. Ancak Roberto De Zerbi'nin Brighton'ı, Julian Nagelsmann'ın ise Almanya Milli Takımı'nı çalıştırdığı belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!