Baykuşların arasında gizli bir KEDİ var: Yalnızca IQ seviyesi 140 ve üzeri olanlar 7 saniyede buluyor

Zorlu zeka oyunları optik illüzyon testi resimde baykuşların içinde gizlenen bir kediyi bulmaya çalışın. Ortalamanın üzerinde zekaya sahip kişiler, gizlenen kediyi 7 saniyede tespit edebilir.

Optik illüzyonlar çoğu zaman beynin bir şeyleri algılama biçimine meydan okuyan bir nesnenin, bir çizimin veya bir kişinin akıllara durgunluk veren ve şekil değiştiren görüntüleridir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi çeşitli optik yanılsamalar vardır. Araştırmalar, normal bir insan beyninin nesnelere veya görüntülere farklı şekilde bakabildiğini ve her açıdan farklı bir algı oluşturabildiğini gösteriyor.

Çoğu zaman bu optik illüzyonlar, vakaları nasıl algıladığınıza ve zeka seviyenize ışık tuttuğu için ruh çözümü testinin bir parçası haline gelir. Bu sefer resimde baykuşların arasında gizlenen kediyi fark etmeniz gereken optik illüzyonun zekice bir çizimini bulduk.

RESİMDEKİ GİZLİ KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü zorlu bir bulmacadır ve hem yetişkinler hem de çocuklar için bir zeka oyunu olarak tasarlanmıştır. Bu optik illüzyonda çok sayıda baykuşla görebilirsiniz. Ancak resmin içinde bir yerlerde baykuşların arasında kamufle edilmiş bir kedi var. Bulmaca, "Baykuşların arasında gizlenen kediyi bulabilir misin?" sorusuyla izleyicilere gizli hayvanı bulma konusunda meydan okuyor.

Bu optik yanılsamanın en zorlu kısmı, baykuş grubunun içindeki gizli kediyi tespit etmektir. Görüntü, resimdeki gizli kediyi bulmaya çalışan binlerce yetişkinin başlarını kaşımasına neden oldu. Bu optik yanılsama görüntüsü, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi bilmenin iyi bir yoludur.

SAKLI KEDİYİ 7 SANİYEDE BULDUNUZ MU?

Bu optik yanılsama görüntüsüne yakından bakın ve baykuş grubunun arasında gizli kediyi bulmaya çalışın. Kediyi tespit etmek çok zor görünebilir ancak görselin sağ üst kısmındaki hayvanın yüzüne bakarsanız gizli kediyi fark edebilirsiniz. Kedi, baykuşun gövdesiyle kamufle edilmiştir. Ancak kedinin farklı bir burnu ve kulakları var. Gizli kediyi buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki baykuş grubunun içinde gizli olan kediyi sadece 7 saniyede teşhis edebilirseniz, bunun olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia edildi. Araştırmalar, zor bulmacaları çözerek beyninizi ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu ortaya çıkardı. Aşağıdaki resmi kontrol edin ve cevabı öğrenin.

Bu bulmacayı kaç saniyede çözdünüz yorumlara skorunuzu yazın lütfen.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Resimdeki gizli TAVŞANI 20 saniyede bulabilecek misin?
Kedimin burnu akıyor: Nedenleri ve tedavisi
Resimdeki 63 sayıları arasındaki farklı sayıyı 10 saniyede bulabilenin IQ'su yüksek çıkıyor

IQ / TEST Haberleri

Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi
Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, en temel motivasyonlarınızı belirleyebilir
4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var