Bayram Tatilinin İlk Gününde Acı Bilanço: Trafik Kazalarında 9 Kişi Hayatını Kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde meydana gelen trafik kazalarında 9 ölü, 1047 yaralı olduğunu açıkladı. Uyarıda bulunarak, trafik kurallarına titizlikle uyulması çağrısında bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde yaşanan trafik kazalarının acı bilançosunu paylaştı. 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 1047 kişinin yaralandığı kazaların ardından uyarılarda bulundu. Trafik kurallarına dikkat edilmesi ve aşırı hızdan kaçınılması önemle vurgulandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde meydana gelen trafik kazalarında 9 kişinin hayatını kaybettiğini ve 1047 kişinin yaralandığını bildirerek yola çıkacak vatandaşları uyardı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bayram tatilinin ilk günü olan 6 Nisan Cumartesi tarihinde, 24 saatlik süreçte toplam 651 trafik kazası yaşandı. Bu süre zarfında 411 bin 588 araç denetlendi. 19 bin 654 araca hız ve radar işlemi uygulandı, 37 bin 130 araç ise diğer türden işlemlere tabi tutuldu. Ne yazık ki, bu kazalarda 9 vatandaşımız hayatını kaybetti ve 1047 vatandaşımız yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Lütfen trafik kurallarına titizlikle uyalım ve aşırı hız yapmaktan kaçınalım. Otobüslerde ve araçlarda mutlaka emniyet kemeri takalım. Yolculuklar sevdiklerimize kavuşmak için bir vesiledir, onlardan ayrılmak için değil. Unutmayalım ki, hayatla yarışma gibi bir durum söz konusu değildir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mart Ayında Türkiye'de Tarım-GFE Endeksi Büyük Artış Gösterdi
Gaziosmanpaşa'daki Motosiklet Kazasında Şüpheliler Yakalandı: İçişleri Bakanı Tebrik Etti
Bir çay kaşığı tüketmek kabızlığı önlüyormuş!
Slovenya, Netanyahu hakkında tutuklama emri çıkarılması talebine destek verdi
Türkiye Genelinde Uyuşturucu Operasyonu: 272 Satıcı Yakalandı, 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi