Bazı noktalarda Ramazan boyunca kırmızı et fiyatları sabitlendi

Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Kesimal, Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığıyla Ramazan ayında tüketicilere daha uygun et sağlanması için Ankara PERDER ile bir anlaşmaya varıldığını belirtti.

Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Kesimal, Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığıyla Ramazan ayında tüketicilere daha uygun et sağlanması için Ankara PERDER ile bir anlaşmaya varıldığını belirtti.

ANKARA'DA ESK İLE YAPILAN ANLAŞMA İLE RAMAZAN AYINDA UCUZ ETE ERİŞİM SAĞLANACAK

Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Kesim, Eskişehir Et ve Süt Kurumu (ESK) marifetiyle Ramazan ayında tüketicilerin daha uygun fiyatlarla et alabileceğini açıkladı. Kesim'e göre, bu anlaşma sayesinde et fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşanacak. 450 liraya kadar çıkan kıymanın ve kuşbaşının kilogram fiyatı 324 liraya düşecek. Ramazan boyunca kırmızı et, bu fiyatlarla tüketicilere sunulacak.

ANKARA'DA PERDER MAĞAZALARINDA YOĞUN ETSATIŞI

Kesim, Ankara'da PERDER üyesi yaklaşık 1000 mağazada yoğun bir et satışı yapıldığını belirtti ve ESK'nin bu noktaları tercih etmesinin vatandaşların uygun fiyatla ete ulaşması açısından önemli bir adım olduğunu vurguladı.

İSTANBUL'DA KIRMIZI ET FİYATLARI SABİTLENDİ

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, ESK ile yapılan protokol gereği Ramazan süresince dana kıyma ve dana kuşbaşının kilogram fiyatlarını sabit tutacaklarını bildirdi. Bu kararla İstanbul'da da geçen yıl olduğu gibi makul fiyatlarda kırmızı et sofralara ulaşacak.

İSTANBUL'DA KAMPANYAYA KATILAN ÜYE MARKETLERİ

Güzeldere, İstanbul'da kampanyaya katılan üye marketleri şu şekilde sıraladı: Hakmar, Happy Center, Kim Market, Gökkuşağı Market, Onur Market, Biçen Market, Mopaş Market, Özkuruşlar Market, Sarıyer Market, Snowy Ulu Kardeşler, Örnek Market, Show Market, Altun Market, Anpa Gross, Birmar, Deniz Group, Ecemar, Şimşekler Market, Birlik Gross, Grup Gökkuşağı, İklim Mağazacılık, Kılıç Market, Karabağ Market, Nar Market, Onur Hipermarketleri, Irmaklar Market, Rota Market, Taş Kasap.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kripto para borsası çöktü, ancak müşterileri paralarını fazlasıyla geri alacak!
Benzin İstasyonunda Son Anda Faciadan Dönüldü: Takla Atan Araç Büyük Felaketi Önledi!
Tiktok'tan Gelirini Sağlıyor! Avrupa Yakası ile adını duyurmuştu!
Müzisyen Kalben serbest bırakıldı
Birecik'te DEM Parti binasına ikinci saldırı