BBC Ağaoğlu ile konuştu: 'Kuveyt kraliçesine s..git dedim'

?BBC için Simon Reeve tarafından hazırlanan Türkiye belgeselinde konuşan Ali Ağaoğlu, hiç de ilginç olmayan, kendisinden beklenen açıklamalar yaptı. Ağaoğlu'nun evine talip olan Kuveyt kraliçesine söylediği söz ise şaşırtmadı.AKP'li...

?BBC için Simon Reeve tarafından hazırlanan Türkiye belgeselinde konuşan Ali Ağaoğlu, hiç de ilginç olmayan, kendisinden beklenen açıklamalar yaptı. Ağaoğlu'nun evine talip olan Kuveyt kraliçesine söylediği söz ise şaşırtmadı.

AKP'li yılların inşaat zengini Ali Ağaoğlu’nun villasının havuzunda güneşlenirken görüldüğü röportajda en ilgi çeken kısım ise Ali Ağaoğlu’nun daha önce misafir ettiği Kuveyt prensesine verdiği cevap oldu. Ağaoğlu, evine talip olan Kuveyt prensesine “s… git'' diyerek reddettiğini söyledi.

Garip çıkışları ve lüks merakıyla magazin haberlerinde de kendisine yer bulan Ali Ağaoğlu, sürekli olarak göz önünde olmaktan rahatsızlık duymuş olacak ki belgeselde ilginç bir gerçeği de itiraf ediyor. Ağaoğlu, evinin yanındaki villada yaşayan kiracıları da keyfine ortak olmasınlar diye 3 milyon dolar verip 'göndermiş.'

Son olarak Ali Ağaoğlu’nun İlber Ortaylı ile ilgili yaptığı "danışmanlık alıyoruz" yönündeki sözlerine ilişkin, Ortaylı'nın avukatından yalanlama gelmişti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor