MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star büyük ödül kimin oldu? Yarışma tarihinde bir ilk!

MasterChef All Star ödül oyunu bu akşam gene heyecanla beklendi. Kırklareli'de meydana gelen çekimlerde garip anlar yaşandı. Yarışın sonunda bir yarışmacı MasterChef tarihinde bir ilk olan büyük ödülün sahibi olacak. Yarışmayı kimin kazandığı,...

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı merak edildi. Her hafta cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü bir arsa olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı MasterChef tarihinde ilk defa verilen, Kırklareli'deki arsa ödülünün sahibi olacak. İşte 20 Ekim MasterChef All Star büyük arsa ödülü kazanan yarışmacı...

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. Alican ve Barış'ın kaptanlığındaki kırmızı ve mavi takım ödül oyunu için karşı karşıya gelecek. Zorlu geçen mücadelenin peşinden başarılı olan takım ilk etabın kazananı olacak.

İkinci etap ise ilk etabı kazanan takım arasında oynanacak. Verilen süre ile birlikte yarışmacılar en iyi menüyü hazırlamak için zamanla yarışacaklar. Sürenin peşinden yarışmacıların yiyecekleri konuk jüriler tarafınca değerlendirilecek.

İlk turun peşinden ikinci etapta ise bu kez kazanan takım kendi arasında yarışacak. Bu turda şefler yarışmacılardan yeni bir konseptte yemekler isteyecek.

Verilen süre sonunda en iyi tabağı yapan adlar seçilecek. Seçilen isim arasından en başarılı tabağı yapan ödülü kazanacak.

MasterChef All Star'ın yeni bölümünde yarışma tarihinde yaşanacak bir ilk gerçekleştirilecek. Kırklareli'de meydana gelen çekimlerde gecenin kazananına arsa verileceği açıklandı.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef'te ilk kez bir arsa ödülü verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı