BBP Genel Başkanı referandum oyunu açıkladı!

Haftalardır devam eden 'BBP'nin referandum kararı' tartışmaları artık sona erdi. Açıklama yapan tüm parti yöneticilerini yalanlayan ve "Açıklamayı ben yapacağım" diyen Mustafa Destici, sonunda 'evet' açıklaması yaptı.BBP Genel...

Haftalardır devam eden 'BBP'nin referandum kararı' tartışmaları artık sona erdi. Açıklama yapan tüm parti yöneticilerini yalanlayan ve "Açıklamayı ben yapacağım" diyen Mustafa Destici, sonunda 'evet' açıklaması yaptı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylamasında 'evet' oyu kullanacaklarını açıkladı. Destici, "Partimiz hükümet değişikliği sisteminin dışında kalmama kararı almıştır, 'Evet' kararı vermiştir" dedi.

Dün açıklama yapan BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, "Dayatılan bu rejim değişikliğini kabul etmiyoruz. Bu Erdoğanist bir rejim değişikliğidir" demiş ve lafı 'hayır' diyeceklerine getirmişti. Öznur'un ardından BBP resmi Twitter adresinden bu açıklamayı yalanlayan ve "Açıklamayı resmi olarak yapacağız" denilen bir tweet atılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde