BEDAŞ İstanbulluları çıldırttı!

Artvin Cerattepe'de AKP desteği ile, günlerdir Artvin halkının direnişine rağmen, doğal yaşamı yok edecek maden çalışmasına yargı kararını da yok sayarak sürdürmekte direten Cengiz Holding, karşılaştığı bu direnç için...

Artvin Cerattepe'de AKP desteği ile, günlerdir Artvin halkının direnişine rağmen, doğal yaşamı yok edecek maden çalışmasına yargı kararını da yok sayarak sürdürmekte direten Cengiz Holding, karşılaştığı bu direnç için İstanbulluları mı cezalandırıyor?

İstanbul'da Avrupa yakasının elektrik dağıtımını yapan BEDAŞ'ı satın alan CLK, sık sık yaşanan elektrik kesintileri, bitmeyen arızalar ve mahkeme kararlarına rağmen tüketiciden zorla aldığı kayıp kaçak, açma kapama bedeli gibi uygulamalarla kanun tanımazlığını sürdürüyor.

Cerattepe'de Artvinlileri sokağa döken Cengiz Holding'in BEDAŞ'ı bugün de İstanbul'daki abonelerini gün boyu mağdur etti. Avrupa yakasında Beyoğlu, Şişli, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Esenyurt başta olmak üzere birçok ilçede peş peşe meydana gelen arızalar nedeniyle vatandaşa elektrik verilemedi.

Son dönemde sık sık yaşanan elektrik gelgitleri nedeniyle, evlerinde bir çok elektronik cizahın zarar gördüğünü belirten BEDAŞ aboneleri sosyal medyada 'Cengiz Holding Artvin'in acısını bizden mi çıkartıyor?' diyerek duruma tepki gösterdi.

Birçok ilçede kesintiler aralıklarla hala devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!
Avustralya’nın eski lideri Morrison’dan ‘kaygı bozukluğu’ itirafı geldi