Bedelli askerlik karmaşasına yeni bir açıklama daha

Bitmek bilmeyen bedelli askerlik açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. AKP Sözcüsü Mahir Ünal, NTV canlı yayınında konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bedelli askerlik yine gündemde... Seçimden sonra...

Bitmek bilmeyen bedelli askerlik açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. AKP Sözcüsü Mahir Ünal, NTV canlı yayınında konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

Bedelli askerlik yine gündemde... Seçimden sonra gündemde olur mu?

Başbakanımız bakış açısının müspet olduğunu söyledi ama 'gündemimizde var' demedi, 'seçimden sonra değerlendirilir' dedi. Ben de aynı şekilde yeni hükümet sistemi geldiğinde değerlendirilir dedim. Sayın Cumhurbaşkanı, 'zamanı geldiğinde buna bakarız' dedi. 5,5 milyon bu konuda kardeşimiz var talepleri var. Bunların hepsi bir değerlendirme istişare eğer siz Kandil'e dönük operasyon planlarken örnek olarak söylüyorum içeride bir bedelli düzenlemesi yapmazsınız. Kuzey Irak'ta Kuzey Suriye'de terörü kaynağında kurutmaya dönük çalışmalarımız belli aşamaya gelir ondan sonra bedelli askerlik gündemimize alınır değerlendirilir. Bu sorunun çözümü için siyaset üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!
Avustralya’nın eski lideri Morrison’dan ‘kaygı bozukluğu’ itirafı geldi
Eski IMF başkanına hapis cezası isteniyor
Hisseler tavan yaptı! 20 yıldan sonra ilk kez: Dev şirket temettü dağıtacağını duyurdu
Polisin boynuna bastırdığı adam hayatını kaybetti