Bekaroğlu'ndan geri adım: Bu rezalet kabul edilmez

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'de Atatürk heykelinin yeni tören alanına taşınmasıyla ilgili, "Bir bardak suda kıyamet kopartılacak bir durum yoktur" demişti. Bekaroğlu bugün "Rizeliler bu rezaleti asla kabul etmez"...

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'de Atatürk heykelinin yeni tören alanına taşınmasıyla ilgili, "Bir bardak suda kıyamet kopartılacak bir durum yoktur" demişti. Bekaroğlu bugün "Rizeliler bu rezaleti asla kabul etmez" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'de Atatürk heykelinin kaldırılmasıyla, "Atatürk heykelinin yeni kaidesine konulmasında sakınca yoktur. Bir bardak suda kıyamet kopartılacak bir durum yoktur" demişti.

Heykelin yerine "15 Temmuz şehitler anıtı" dikilmesine tepki gösterilmemesi gerektiğini söyleyen Bekaroğlu, sözlerinden geri adım atarak Twitter'da konuyla ilgili paylaşım yaptı.

CHP milletvekili, "bu fotoğrafı yeni gördüm. Bu bir provakasyondur. Rizeliler bu rezaleti asla kabul etmez; İlgilileri gereğini yapmaya davet ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!