Belçika'da iki tren çarpıştı, ölüler ve yaralılar var!

Belçika’nın Liege şehri yakınlarında yolcu treni yük trenine çarptı. Gece saatlerinde meydana gelen tren kazası sonrasında, yapılan açıklamalara göre tren kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı. 9 kişinin...

Belçika’nın Liege şehri yakınlarında yolcu treni yük trenine çarptı. Gece saatlerinde meydana gelen tren kazası sonrasında, yapılan açıklamalara göre tren kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı. 9 kişinin durumunun ise ağır olduğu açıklandı. Yaralılar arasında 2 kişinin ise hayati tehlikesi bulunuyor.
Tren kazasının ardından yapılan ilk müdahaleler sonucunda yaralılar civardaki Liege, Huy, Amay, Andenne hastanelerine kaldırıldı.

Gece 23.00 sıralarında bir yolcu treninin Liege yakınlarında, yük trenine çarptığı ve olay yerine Liege şehrinden, Huy, Amay ve Andenne ilçelerinden itfaiye ve ilk yardım ekipleri intikal etti. Tren kazasında 2 vagonun tamamen devrildiği 6 vagonunda büyük hasar meydana geldiği bildirildi. Kaza ile ilgili araştırmaların geniş çapta devam ettiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.