Belediye Başkanı Aşgın'dan Zam Yok Açıklaması: 'Sözümüzün Arkasındayız!'

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2024 yılı için su ve toplu ulaşıma zam yapılmayacağına dair verdiği sözün arkasında durduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2024 yılı için su ve toplu ulaşıma zam yapılmayacağına dair verdiği sözü yineleyerek, "Kararımızın arkasındayız" dedi.

Eylül ayında yapılan Belediye Meclisi toplantısında gündem dışı bir konuşma gerçekleştiren Aşgın, vatandaşlara ekonomik zorluklar yaşandığı bu günlerde destek olmak amacıyla aldıkları kararın önemini vurguladı.

Başkan Aşgın, "Daha önce verdiğimiz söz doğrultusunda, suya ve toplu ulaşıma zam yapmıyoruz. İçme suyu ve toplu taşıma hizmetlerinin tarifeleri sabit kalacak. Bu karar, hemşerilerimizin bütçesine önemli bir katkı sağlıyor ve sözümüzün arkasında olduğumuzu bir kez daha kanıtlıyor" şeklinde konuştu.

Başkan Aşgın'ın aldığı bu karar, hem ekonomik yükü hafifletmeyi hem de vatandaşların bütçelerine destek olmayı hedefliyor. 2024 yılı için su ve toplu ulaşımdaki fiyatların aynı kalması, Çorum halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.