Belediye Başkanları birbirine girdi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı "Burası Yozgat değil" açıklaması, büyük tepki topladı. Yozgat Belediye Başkanı Arslan ise, Özcan'a "Münferit bir olaydan yola çıkarak Yozgatlıları rencide etme" diyerek cevap verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, Bolu'da çöp atan bir vatandaşa kesilen ceza hakkında yaptığı "Burası Yozgat değil" açıklaması, sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Yozgat Belediye Başkanı Arslan, Özcan'a yanıt vererek, "Münferit bir olaydan yola çıkarak Yozgatlıları rencide etme" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından Bolu'da çöp atan bir vatandaşa kesilen ceza hakkında yaptığı açıklamada, "Burası Yozgat değil, Konya değil kardeşim, atamazsın çöpünü. İlgili firmaya ve araç sahibine 14 bin 407 TL ceza tebligatı gönderildi. Ben sizin belediye başkanınıza benzemem. Türkiye'nin en temiz şehrini kimseye kirlettirmem," ifadelerini kullandı. Bu açıklama, kentte büyük tepkilere yol açtı.

Özcan'ın sözlerine yanıt veren Yozgat Belediye Başkanı Arslan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sen işine bak, biz işimize bakalım. Yozgat’ı ve Yozgatlıyı şovlarına alet etmeye kalkma. Münferit bir olaydan yola çıkarak koskoca bir şehrin insanlarını rencide etmek hakkın ve haddin değildir. Bizim buraların kirli olduğunu kim söyledi sana?" şeklinde bir karşılık verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.