Belediye, Erdoğan''ın mitingi öncesi sokaklara gül suyu sıktı

Van Büyükşehir Belediyesi, AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın kente gelişi nedeniyle cadde ve sokaklara gül suyu sıktı.

Kayyum atanarak yönetimine el konulan Van Büyükşehir Belediyesi, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesi kent merkezindeki cadde ve sokaklara gül suyu sıktı.

Konuyla ilgili konuşan Van Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar, Erdoğan’ı misafir etmenin gururunu yaşadıklarını belirtirken, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde yapacağı ziyaret bizi oldukça mutlu etti. Kentin genel temizliği, cadde ve sokakların düzeni noktasında göreve geldiğimiz günden bu yana titiz bir çalışma yürütüyoruz. Bugün ise Sayın Cumhurbaşkanımızın kente gelişi dolayısıyla bir ilk gerçekleştirerek cadde ve sokaklarımıza gül kokusu sıktık. Bunun yanı sıra miting alanı çevresine de Cumhurbaşkanımızın konuşması süresince özel araçlarımızla gül suyu püskürteceğiz. Bu şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı Vanlılar olarak gül kokularıyla karşılayacağız” dedi.

Van Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan açıklama;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
"İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"
"Taksim miting yeri değil"
Özel ve Erdoğan o tarihte görüşecek!
“2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor”