Belediyenin skandal kitabı Meclis Kütüphanesi'nden çıktı!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Kütahya Belediyesinin yeni evlenen çiftlere dağıttığı “Evlilik ve Aile Hayatı'' kitabın ne aile ne de evlilikle ilgisi olduğunu belirtti.“Bu...

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Kütahya Belediyesinin yeni evlenen çiftlere dağıttığı “Evlilik ve Aile Hayatı'' kitabın ne aile ne de evlilikle ilgisi olduğunu belirtti.

“Bu kitapta yer alan mide bulandırıcı bazı ifadeleri okumak istiyorum'' diyen Hürriyet, “Çocuk doğuran sevimli kadınları alın, ama bakire olsun. Kocası arzuladığında kadınlık görevini yapmayan kadın, suçlu ve günahkardır, sabaha kadar lanetlenir. Cinsel münasebet sırasında konuşursan çocuğun kekeme olur, diyor.''

'KİTAPLAR MECLİS’TEYMİŞ'

Denizli Pamukkale Belediyesinin “Evlilik ve Mahremiyetleri'' isimli bir kitap dağıttığını öğrendiğini ifade eden Hürriyet, şöyle dedi:

“Kitaplar Meclis’teymiş. Kitabın orijinal daha doğrusu yararlanılan halini Meclis’te buldum. Meclis Kütüphanesi'nden aldım bu kitabı. Şu andaki yeni basım hali farklı. Bu, İslam’da Evlilik ve Maharetleri isimli eskiden basılmış ve Meclis Kütüphanesi'nde bulunan bir kitap ama Pamukkale Belediyesinin dağıtmış olduğu kitabın kitaptan kopyala yapıştır olduğunu da sizlere ifade etmek istiyorum.

Ne var bu kitapta, bu kitaptan yararlanılarak yeni yazılan belediyenin dağıttığı kitapta ne var, ''Sen kadını dövdükçe kadın seni daha çok sevecek, daha çok isteyecek’, ''El sıkışıp tokalaşmak zinaya giden yoldur’ diyor.''

Savcıları da göreve çağıran Hürriyet şöyle devam etti:

“Bu kitaplardan sonra yaptığımız araştırmalarda çok sayıda belediyenin evlilikle ilgili kitaplar dağıttığını tespit ettik. Hatta evlilik kursu verenler var. Acaba bu kurslarda neler anlatıyorlar?

Kütahya Belediyesi ile Denizli Pamukkale Belediyesi ve benzer kitapları dağıttığını tespit ettiğimiz her belediye hakkında soruşturma başlatılmak zorundadır.

Buradan da savcılara çağrı yapmak istiyorum. Bir anneyim. Bu konuda savcılar kesinlikle bunu ihbar olarak kabul edip gereğini yapmak zorundadır.

Belediyenin bu kitapları yeni evli çiftlere hediye etmesi son derece açık bir irtica yöntemidir.

Bu başkanlar hakkında idari, siyasi ve cezai işlem başlatılacak mıdır?''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!