Belgrad Ormanı'nda dehşete düşüren not: "Ceset aşağıda"

İstanbul'daki Belgrad Ormanı'nda çöp konteynerine bırakılan "Ceset aşağıda" notu üzerine yapılan aramalarda, tanınmaz halde bir erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri, kimliği belirsiz kişinin cansız bedenini çıkarmak için itfaiye ekibiyle çalışmalar yürütürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İstanbul'daki Belgrad Ormanı'nda geçen hafta meydana gelen olayın ardından, benzer bir durum yaşandı. Yol kenarındaki bir çöp konteynerine bırakılan "Ceset aşağıda" yazılı notun polis ekiplerinin dikkatini çekmesiyle başlayan olay, şaşkınlık yarattı. Belgrad Ormanı'nda su almak için gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki notu görerek polise haber verdi. 

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte, ormanlık alanda yapılan aramalarda tanınmaz haldeki bir erkeğe ait ceset bulundu. Ceset, üzerinde herhangi bir kimlik olmadığı için kimliği belirlenemeyen bir kişiye aitti. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda, arazi şartları nedeniyle uçurumdan çıkarılamayan ceset bulunduğu yerden çıkartıldı. Ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak kimlik tespiti ve otopsi işlemleri için gönderildi.

Çöp konteynerine yazılan notu görenlerden biri olan Dilek Sönmez, yaşananları anlatırken, su almaya geldiklerini ve notu gördüklerinde polise haber verdiklerini belirtti. Sönmez, polislerin olay yerine gelmesinin ardından olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını izlediklerini ve cesedin çıkarılmasını beklediklerini ifade etti. Ancak olayla ilgili herhangi bir şey görmediklerini, yalnızca çöp konteynerine yazılan notu fark ettiklerini söyledi.

Bu olay, bölgedeki halk arasında tedirginlik yaratırken, polis ekipleri ise olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor. İlk olayın ardından benzer bir şekilde gerçekleşen bu olay, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılmasını ve dikkatli olunmasını gerektiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Müzisyen Kalben serbest bırakıldı
Birecik'te DEM Parti binasına ikinci saldırı
Tepedekilerin ölüm dağıtan çocukları
Osman Kavala'dan yeniden yargılama talebi
Fahri trafik müfettişliğinde yeni dönem: Her kural ihlaline ceza yazamayacaklar