Belhanda özür diledi

Galatasaray'ın Real Madrid ile oynadığı maçta taraftarlara yaptığı hareket nedeniyle tepki çeken Younes Belhanda, sosyal medyadan özür diledi..

Galatasaray'ın Real Madrid ile oynadığı maçta taraftarlara yaptığı hareket nedeniyle tepki çeken Younes Belhanda, sosyal medyadan özür diledi.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e 1-0 mağlup olduğu maçta Younes Belhanda’nın tavrı damga vurmuştu. Oyundan çıkarken tribünlerden yükselen ıslıklara, el kol hareketleri ve küfürle karşılık veren Belhanda, direkt soyunma odasına gitmişti. İkna edilip geri getirildiğinde ise kulübede kahkahalarla gülen yıldız oyuncunun eliyle silah işareti yapması da büyük tepki çekti.  Galatasaray'dan ayrılacak mı? sorularıyla gündeme gelen Younes Belhanda, bugün sosyal medyadan yaptığı açıklama ile özür diledi.

Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Futboldaki amacım fedakarca mücadele ederek en iyiyi ortaya koymak ve karşılığını almak. İyi günde alkışlanan bana kötü günde yapılanları haketmediğimi düşündüm ve çok çok üzüldüm. Yaşananlardan dolayı özür dilerim.

{{unknown}}

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler, La Liga'da ilk sezonunda şampiyon oldu!
Beşiktaş, 23 yıl sonra ilk kez yeni bir teknik direktörle anlaştı
EuroLeague'den Fenerbahçe Beko'ya ve Monaco'ya ceza yağdı
Beşiktaş, 179 milyon euro değerinde muhteşem bir yıldız transferi yapıyor!
Beşiktaş'tan bomba transfer: 37 milyon euroluk süper yıldız için hazırlıklar başladı!