Bellingham'ın Golüyle İngiltere'den Sırbistan'a 1-0'lık Zafer

İngiltere, Jude Bellingham'ın 13. dakikadaki golüyle Sırbistan'ı 1-0 yendi. Harry Kane'in 77. dakikada direkten dönen şutuna rağmen skoru koruyan İngiltere, galibiyete ulaştı. Sırbistan'da kaptan Dusan Tadic, yedekten girdi ancak takımına beraberliği getiremedi.

İngiltere, 20 yaşındaki yıldızı Jude Bellingham'ın 13. dakikada attığı golle Sırbistan'ı 1-0 mağlup etti. İlk yarıda üstün olan İngiltere, ikinci yarıda Harry Kane'in 77. dakikadaki şutunun direkten dönmesine rağmen skoru korudu ve galibiyete ulaştı. Sırbistan'da kaptan Dusan Tadic, yedekten oyuna dahil edilse de skoru değiştiremedi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan İngiltere, 20 yaşındaki oyuncusu Jude Bellingham'ın 13. dakikadaki golüyle öne geçti. İlk yarıda daha etkili olan İngiltere, ikinci golü bulamasa da soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda oyun dengeli geçerken, İngilizler 77. dakikada Kane'in kafa vuruşuyla bir topu direkten döndürdü. Kalan bölümde rakibine gol şansı vermeyen İngiltere, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Tadic Yedek Başladı
Sırbistan'ın takım kaptanı ve Fenerbahçeli oyuncusu Dusan Tadic, müsabakaya yedek kulübesinde başladı. İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan Sırbistan'da teknik direktör Dragan Stojkovic, gole ihtiyaç duyulan bölümde kurtarıcı olarak Dusan Tadic'i oyuna dahil etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.