'Ben bu Beren'i Yerim' Sözlerine Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!

Şarkıcı Hadise, "Ben bu Beren'i yerim" diyen muhabire tepki göstererek sert sözlere yer verdi! "Kadına taciz, özel hayata tecavüz. Bu pis düşüncelere röportaj vermek, açıklama yapmak zorunda değilim" dedi!

Beren Saat'i denizde yüzerken fotoğraflayan bir basın mensubu, "Ben o Beren'i yerim" diyerek ortalığı karıştırdı. Gazetecinin "Ben bu Beren'i yerim" sözlerine sadece sosyal ağ kullanıcıları değil birçok ünlü isim de tepki gösterdi.

Farah Zeynep Abdullah'ın ardından olaya tepki gösteren bir diğer isim de Hadise oldu! "Bu kadına yönelik tacizdir, bu mahremiyet ihlalidir!" Bu konuyla ilgili sert cümlesini açan ünlü şarkıcı, adeta öfkesini kustu.

Beren Saat hakkındaki çirkin sözlere sessiz kalmayan Hadise, olaya ilişkin videoyu Instagram hesabından yayınlayarak şunları söyledi: "Bu kadına yönelik tacizdir! Bu özel hayata tecavüzdür. Bu kirli düşüncelerle ilgili röportaj vermeme gerek yok." Bir dahaki sefere "Neden Hadis dergileriyle konuşmuyorsun?" dediğinizde bu videoyu hatırlayın. "İşini doğru ve ahlaklı yapan tüm çalışanları kutluyorum" dedi.

Ekol TV'de yayınlanan görüntülerde bir muhabirin Beren Saat'i denize girerken gördüğü duyuluyor. . , "Beren'i yerim." Görüntüler yayıldıkça tepkiler de arttı. Kanal, görüntülerin viral hale gelmesinin ardından bir açıklama yaparak şunları söyledi: "Yeni yayını hazırlayan personel hakkında iç soruşturma başlatıldı."

Olayda ismi geçen gazeteci Uğur Kotan, dün Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İki gündür bana yönelik karalama kampanyasını sakin bir şekilde gözlemliyorum. Paylaştığım videoda bu açıkça ortadadır. Haberde söylenen sözleri söylemediğimi, üstelik "sus" diyenleri de uyarmış, sözlerine dikkat etmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum... Paylaştığım videoyla her şey kanıtlanıyor. İki gündür bu kadar haksız insan tarafından hakarete uğramama rağmen, ilgili kurumun ve onun editörünün ölü gibi davranmasına hayretle bakıyorum. "Hakkımda yapılan tüm yalan haber ve hakaretler, olayın aslı araştırılmadan yargılanıyor" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.