Benfica, Atletico Madrid'i 4-0 Geçerek Şampiyonlar Ligi'nde İkinci Galibiyetini Aldı!

Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Benfica, Atletico Madrid'i 4-0 mağlup etti. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün etkili performanslarıyla dikkat çeken ev sahibi ekip, puanını 6’ya çıkardı. Kerem, 5 maçta 4 gol ve 2 asistle oynarken, Benfica 2'de 2 yaptı.

Şampiyonlar Ligi 2. hafta mücadelesinde Benfica, sahasında Atletico Madrid’i 4-0 mağlup etti. Bu karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, sergiledikleri performansla dikkat çekti.

Ev sahibi takımın gollerini 13. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 52. dakikada penaltıdan Angel Di Maria, 75. dakikada Alexander Bah ve 84. dakikada yine penaltıdan Orkun Kökçü kaydetti.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN BAŞARISI  


Milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı 5 maçta da gol katkısı sağladı. Santa Clara, Kızılyıldız, Gil Vicente ve Atletico Madrid karşılaşmalarında fileleri havalandıran Kerem, Boavista maçında ise 2 asist yaparak takımına destek oldu.

MİLLİ OYUNCULAR İLK 11'DE 


Maçın başlama düdüğüyle birlikte ilk 11'de yer alan Kerem Aktürkoğlu, 71. dakikada oyundan alındı. Orkun Kökçü ise 86 dakika boyunca sahada kaldı.

Bu sonuçla Benfica, Şampiyonlar Ligi’nde 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti. Atletico Madrid ise Leipzig galibiyetinin ardından bu maçta beklenmedik bir mağlubiyet aldı.

Bir sonraki Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Atletico Madrid, Lille ile mücadele ederken, Benfica Feyenoord ile karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.