Benfica’da Kerem Fırtınası: "Öldürücü Türk" Galibiyeti Getirdi!

Portekiz Premier Ligi'nde Benfica, Rio Ave karşısında 5-0'lık muazzam bir galibiyet elde etti. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, attığı hat-trick ile maçın yıldızı oldu. Portekiz basınında "Öldürücü Türk" ve "Kral" benzetmeleriyle öne çıkan Kerem, Benfica'nın galibiyetine büyük katkı sağladı.

Portekiz Premier Ligi'nde Benfica, Rio Ave'ye karşı oynadığı maçta 5-0'lık bir galibiyet elde etti. Bu karşılaşmada milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, attığı hat-trick ile öne çıkmayı başardı. Kerem, 12. dakikada maçın kilidini açarken, 16. dakikada Di Maria'nın asistinde ikinci golü kaydetti. İlk yarının son dakikasında bir kez daha sahneye çıkarak durumu 3-0'a getiren Kerem, 63. dakikada yerini Zeki Amdouni'ye bıraktı.

PORTUGAL BASINI ÖVGÜ YAĞDIRDI

Karşılaşmanın ardından Portekiz basınında Kerem Aktürkoğlu'nun performansı yoğun bir şekilde ele alındı. O'JOGO, yıldız oyuncuyu "Öldürücü Türk" olarak nitelendirirken, "Kerem Aktürkoğlu gollerine Rio Ave karşısında da devam etti" dedi. Record gazetesi ise, Kerem için 'Rei' yani 'Kral' benzetmesini yaparak, "Gol sihirbazlığı kutsal ilaçtı" ifadesini kullandı.

HAT-TRICKOĞLU: KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN PARLAK PERFORMANSI

A BOLA, "Hat-trickoğlu'nu çağırın!" başlığı ile verdiği haberde, Kerem'in parlamaya devam ettiğini belirtti. 7 maçta 8 gol atan Kerem, Benfica'nın Da Luz Stadyumu'nda büyük bir etki yarattı. Daha önce de her ayak bastığında gol atma başarısı gösterdiği vurgulandı.

KEREM'İN GOL BECERİSİ

Mais Futebol ise, "Kerem Aktürkoğlu'nun Expelliarmus'una tam kadro yanıt verdiği bir gece" yorumunu yaparak, Aktürkoğlu'nun bitiriciliğinin yanı sıra, takım arkadaşlarının da katkısına dikkat çekti. İlk yarıda attığı hat-trick ile öne çıktığı belirtilen Kerem, böylece Benfica'nın galibiyetinde büyük bir rol oynamış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.