Benzin İstasyonundan Müjde: Her Araç Sahibine 2 Bin TL'lik Akaryakıt Dağıtımı Başlıyor!

Araç sahipleri için müjdeli bir haber geldi: TotalEnergies'in Club üyelerine özel olarak sunduğu yeni kampanya kapsamında, 2 bin TL'ye kadar yakıt puanı kazanma fırsatı sunulacak.

TotalEnergies İstasyonları, "Club TotalEnergies" üyelerine özel bir kampanya ile müşterilerine 2 bin TL'ye kadar yakıt puanı armağan ediyor.

Şirketin duyurusuna göre, 15 Eylül tarihine kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında, TotalEnergies istasyonlarından Club TotalEnergies üyeliği ile yapılan her yakıt alımı puan kazandıracak. Kampanyadan faydalanmak için öncelikle mobil uygulama üzerinden üyelik oluşturulması ve kampanyaya katılma seçeneğinin işaretlenmesi gerekiyor.

Club TotalEnergies üyeleri, kampanya süresince farklı günlerde ve tek seferde yapacakları sekiz ayrı yakıt alışverişi için puan kazanma şansına sahip olacaklar.

Kampanya seçenekleri arasında "400 TL’ye varan yakıt puanı", "800 TL’ye varan yakıt puanı" ve en yüksek kazanç sağlayan "2 bin TL’ye varan yakıt puanı" bulunuyor. Örneğin, "2 bin TL’ye varan yakıt puanı" seçeneğiyle, sekizinci 6.000 TL ve üzeri yakıt alımında toplamda 2.000 TL yakıt puanı kazanılabiliyor.

Kampanyaya katılım için mevcut Club TotalEnergies üyeleri ile yeni üyelerin, mobil uygulamayı indirip üyelik oluşturduktan sonra plakalarını tanımlamaları gerekiyor. Kazanılan puanlar, her alışverişten sonra otomatik olarak Club TotalEnergies üyeliğine yükleniyor ve üyeler, puanlarını kullanmak için TotalEnergies istasyonlarında QR kodunu veya cep telefonu numarasını saha satış görevlisine iletebiliyorlar.

Club TotalEnergies üyeleri, mobil uygulama üzerinden "Fiş Bilgileri ile Puan Yükleme" bölümünden de puanlarını artırabilecekleri bu kampanyadan maksimum derecede faydalanabiliyorlar.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.