Berat Albayrak’tan EYT’lilere kötü haber!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili  yaptığı açıklamasında, "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışm

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili  yaptığı açıklamasında, "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" dedi.

Türkiye'de milyonlarca insanın merakla beklediği EYT konusunda Bakan Berat Albayrak'tan çok önemli açıklama geldi. Geçtiğimiz haftalarda EYT ile ilgili çalışma yapıldığı bilgisi verilmişti. Ancak Bakan Albayrak bunun tam tersi bir açıklama yaparak, "Çalışma yok" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kampta yaptığı sunumların ardından milletvekillerinden en çok gelen soru Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili oldu. Albayrak, sorulara “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok” diye yanıt verdi.

Albayrak’ın, sunumunda, “Seçimlerin yenilenmesi ve ekonomik saldırılar olmasaydı bugün ekonomideki veriler bizim istediğimiz noktada olacaktı. Ama çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede özellikle işsizlikte pozitif adımlar olacak” dediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Yatırımcılara uyarı! Önümüzdeki hafta piyasaların yönü şekillenecek!
Hükümet zam yok derken, ünlü ekonomist asgari ücretin 20 bin TL'ye çıkacağını söyledi!
İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi