Beren Saat transparan kıyafetiyle ososyal medyada çok konuşuldu

Ünlü oyuncu Beren Saat, giydiği transparan kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar.

Beren Saat ve Kenan Doğulu, Ozan Doğulu’nun doğum günü partisine katıldı. Partiden önce objektiflerin karşısına geçen çift neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Özellikle Beren Saat’in oldukça mutlu göründüğünü net bir şekilde söyleyebiliriz herhalde. Ancak geceye damgasını vuran bu mutluluk pozları değil Beren Saat’in giymiş olduğu transparan kıyafetti. Bu kıyafeti eleştiren de oldu oldukça şık bulan da ancak bir gerçek var ki Beren Saat yine sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Kenan Doğulu ise her zamanki güleç tavırlarına devam ediyor gibiydi. Ancak zaman maalesef ki kimseye acımıyor. Ünlü şarkıcı hala oldukça fit görünse de yaşının verdiği olgunluk yüzüne yansımış gibi duruyor. Ünlü çiftin bu organizasyondaki fotoğraflarına gelen yorumlar da fazlasıyla komik ve enteresan. Kimi Beren Saat’in kıyafetini eleştirirken kimi onları balmumu heykeli zannettiğini bile yazmış.

Beren Saat geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj ile gündeme gelmişti. “Ben Bihter Ziyagil değilim.” ifadesini kullanan oyuncu şimdi de transparan kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü. Kimi kınadı kimi beğendi ancak bir gerçek var ki özgür bir ülkede yaşıyoruz ve herkes dilediği kıyafeti giyebilir. Biz ancak terbiye sınırları çerçevesinde yorum yapabiliriz. Beren Saat’in henüz 37 yaşında olduğunu ve yıllar geçtikçe daha da güzelleştiğini de söylemek zannediyoruz ki yanlış olmaz. Umarız oyuncuyu daha nice projelerde görme şansımız olur.

En tehlikeli bilgisayar korsanları yakalandı: Büyük operasyon yapıldı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim
İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'