Beren Saat ve Kenan Doğulu Seçim Gününde Neşe Dolu Anlar Yaşadı!

Ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu, yerel seçimler için oy kullandı. Keyifli anlarıyla dikkat çektiler. Kenan Doğulu, espriyle "Başbakan olacağım" dedi. Beren Saat ise umutlu mesaj verdi.

Ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu, yerel seçimler için sandık başına gitti. Oy kullanırken neşeli halleriyle dikkat çeken çift, medyanın ve sevenlerinin ilgisini çekti. Kenan Doğulu'nun esprili yanıtıyla ve Beren Saat'in umut dolu sözleriyle seçim atmosferine renk kattılar.

Ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu, Türkiye'de gerçekleşen yerel seçimler için sandık başına gitti. Kameralar karşısında neşeli tavırlarıyla dikkat çeken çift, oy kullanmanın yanı sıra sevenleriyle de keyifli anlar yaşadı. Kenan Doğulu'nun medyaya yaptığı espri dolu açıklama ise gülümsemelere neden oldu. "Siyasete atılmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Yakında başbakan olacağım, eski sisteme geri döneceğiz" diyerek cevap veren Doğulu, atmosferi yumuşatmayı başardı. Beren Saat ise oy kullanmanın ardından umut dolu bir mesaj vererek, "Hep umutluyuz" dedi. Çift, seçim gününde sadece oy kullanmakla kalmayıp, yakınlarını ve sevenlerini de sandık başına gitmeye teşvik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ajda Pekkan'ın Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserinde kazanacağı ücret belli oldu
Cihangir Ceyhan: Dilber rolünü Hazar'dan başkası oynayamazdı
Evinde uyuşturucu bulunmuştu: Şarkıcı Kalben’i arkadaşı ele vermiş! Önce şantaj sonra ihbar
Arda Kural'dan aylar sonra paylaşım
Ünlü çift evlendi: Melisa Aslı Pamuk evliliğini yeni soyadıyla duyurdu