Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 14 yıl sonra aynı projede yer alacak

Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter ve Behlül karakterlerini canlandıran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 14 yıl aradan sonra bir sinema projesinde yeniden başrolleri canlandıracak. Filmin Netflix'te yayımlanacağı iddia edildi.

Yıllar sonra bile gündemden düşmeyen “Aşk-ı Memnu” dizisinde Bihter ve Behlül karakterlerini canlandıran oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 14 yıl sonra aynı projede yer alacak. OGM Pictures ile anlaşan oyuncular bir sinema filminde başrolü paylaşacak.

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin efsane çifti Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden aynı projede buluşması için yapımcılar uzun zamandır proje önerilerinde bulunuyor lakin bu buluşma bir türlü gerçekleşmiyordu.

HaberGlobal'den gazeteci Birsen Altuntaş’ın kaynak gösterdiği habere göre, beklenen gelişme 14 yıl sonra yaşandı. Kulislerde konuşulan bilgilere göre, iki ünlü isim Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures ile anlaştı.

Netflix'te yayımlanacak

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ bir sinema filminde başrolü paylaşacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat hayranlarını heyecanlandıran filmi Nuran Evren Şit yazıyor, film New York’ta çekilecek ve Netflix’te yayımlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"
Titanik'teki meşhur kapı öyle bir fiyata satıldı ki duyanlar şaştı kaldı!
Eğil’in kültür ve turizm altyapısının güçlendirilmesi büyük zirve yaşatacak!
Ahmet Ümit'ten İzmir'e dair yeni roman müjdesi!