Bergama Kahvaltı Festivali - Lezzet ve Tarih Buluşuyor!

Bu sene ilk olarak düzenlenecek olan 25-26 Kasım'da Bergama Arastası'nda gerçekleşecek Kahvaltı Festivali'nde damaklarınıza unutulmaz bir şölen yaşamaya hazır mısınız? Özenle seçilmiş yöresel lezzetler, taptaze ekmekler, peynirler bergamada sizi bekliyor.

İzmir Bergama'nın eşsiz tarihine ve lezzetlerine ev sahipliği yapacak büyülü bir etkinlik için geri sayım başladı! 25-26 Kasım tarihlerinde Tarihi Bergama Arastası, birbirinden özel lezzetleri ve samimi atmosferiyle unutulmaz bir kahvaltı festivaline ev sahipliği yapıyor.

Her biri özenle seçilmiş yöresel ürünlerle donatılmış stantlarda, güne enerjik bir başlangıç yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. Taptaze ekmekler, peynirler, geleneksel reçeller,zeytinler ve daha birçok lezzetle tanışarak, damaklarınıza unutulmaz bir şölen yaşatacağız.

Arastanın tarihle iç içe geçmiş atmosferinde, 25-26 Kasım'da düzenlenecek bu kahvaltı festivali, ailece ve dostlarınızla bir araya gelip keyif dolu anlar yaşayacağınız bir buluşma noktası olacak.Lezzetin ve kültürün bir araya geldiği muazzam bir deneyim sizi bekliyor.

Bergama Kahvaltı Festivali'nde birlikte olmak yerel katılımcılarla heyecanını yaşamak için hazır mısınız? Sizi tarihi arastada bekliyor.

Ev sahipliğini üstlenen

BERGAMA ARASTA KÜLTÜR SANAT VE EĞİTİM DERNEĞİ (BAKSED)

Yaşam Haberleri

Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?