Berk Oktay'dan açıklama geldi: Eşim Çok Güzel Bir Hamilelik Geçiriyor

Eylül ayında dünyaevine giren çiftten müjdeli haber! Şimdilerde mutlu bir evlilik süren ikilinin geçtiğimiz aylarda bebek bekledikleri ortaya çıktı!. Berk Oktay eşinin hamilelik süreci hakkında konuştu!

2022 yılının ilk aylarında evliliğe ilk adımı atan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, 10 Eylül 2022'de Polonezköy'de ve bir gün önce de evlerinin bahçesinde nikah kıydı.

Çift, aileleri ve yakın dostlarının katıldığı törenle evlilik teklifinde bulundu. dedi. Berk Oktay ve eşi Yıldız Çağrı Atiksoy, geçen ay el ele kameralara yakalanmıştı. Bebek mağazalarını gezen çift, restoranda akşam yemeği öncesi basının sorularını yanıtladı.

BERK OKTAY VE YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY BEBEK BEKLİYOR!

Hamilelik haberini doğrulayan güzel oyuncu, şunları söyledi: "Evet haber doğrudur. 2,5 aylık hamileyim. Berk Oktay, baba olacağı haberini aldığında yaşadığı mutluluğu şöyle anlattı: "Bu duyguyu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama birkaç gündür heyecandan kendimi alamadım. Biz istiyoruz ki, sağlıkla aramıza gelsin, sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Bir kız çocukları olduğunu öğrenen çift, akşam saatlerinde Erkan Kolçak Köstendil'in Gayrettepe'deki doğum günü partisinde görüldü.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan çiftlerden 41 yaşındaki Berk Oktay, gülerek şunları söyledi: "Hamilelik süreci aslında birlikte yürüyor. Yıldız kilo almıyor ben. 7 kilo aldım. Tıpta çok fazla empati sahibi erkeklerin başına gelen bir şey var."

Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan WBC, Türkiye'deki ilk resmi kemerini verdi. Kickboks dünya şampiyonu sporcumuz Bediha Taçyıldız'ın mücadele edeceği turnuvada ünlü isimler de yer aldı. Turnuvaya katılan Berk Oktay gazetecilere konuştu. Oktay, "Çok güzel bir spor müsabakası olduğu için izlemeye geldim. Tüm sporlarla ilgilenmeye çalışıyorum. İzlemeyi seviyorum" dedi.

GEÇEN YIL EVLENDİĞİ EŞİ YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY VE BERK OKTAY'DAN BEBEK AÇIKLAMASI!

"Şu anda süreç çok iyi gidiyor. Çağrı beni zorlamadı. Bazen kendisiyle konuşuyorum. . ve ``bir süre benden bir şey iste.'' dedim, ama hiç istemedi. Çok şükür iyi bir hamilelik geçiriyor. "Zorlasa da başımın üstünde yeri var."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı