Berna Laçin'den X ile paylaşım! Öyle birşey dediki! Diploma krizi büyüyecek mi?

Turgut Altunok'la ilgili bir X paylaşımı yapan Berna Laçin paylaşımlarına aralıksız devam ediyor! "Dikkatimi çekti" dedi ve ekledi: "Zaten diplomayı dert eden bir ülke değiliz." Tepkiye açık açıklama! Berna Laçin şimdi ne yapacak!

Berna Laçin, gündeme düşen açıklamalarına bir yenisini daha ekledi! 

 Ankara'nın belediye başkanı olarak adından söz ettiren Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un Azerbaycan'dan üniversite diplomasını ele aldı. Diploma üzerinden konuşmalarına devam eden Berna Laçin, tavrı ve üslubu ile oldukça manidar açıklamalarda bulundu. 

BERNA LAÇİN YİNE VURDU!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un AKP'nin Ankara Büyükşehir adayı olduğu iddiaları doğrulansa da sanatçı Berna Laçin'in yaptığı açıklama gündem oldu.

Turgut Altınok'un diploması sorulduğunda Laçin, belediye başkanının Azerbaycan Üniversitesi'nden mezun olduğunu ve üniversitenin 1997 yılında kurulduğunu yazdı. "Bu dikkatimi çekti" diyen Laçin, şunları söyledi: "Yani gitti ve aldı; diploması orada." Laçin'in ilgili mesajı şöyle:

"AKP Ankara'nın adayı Turgut Altınok'tu. Azerbaycan Uluslararası Üniversitesidir. tamamlanmış Bu özel üniversite 1997 yılında kurulmuş olup, sınavsız olarak para ödeyerek kayıt yaptırabilirsiniz. Altınok 1957'de doğdu. Dikkatimi çekti. Yani gitti ve oradan diploma aldı. İnternet bilgileri bu şekilde Belediye başkanı olmak için lise diploması yeterli. Genel olarak diplomaya önem veren bir ülke değiliz.''

BERNA LAÇİN X'DE LİNÇ Mİ EDİLECEK!

Berna Laçin önemsiz bulduğu bu ayrıntıyı bu sözlerle ifade ederken; Turgut Altınok cephesinden bir yanıt henüz gelmedi. Berna Laçin ise oldukça sakin bir dille açıklama yaparken; eleştirel bir tavır takınmadı. "Ülke olarak önemli bulmuyoruz" ifadesi ise bazı sosyal medya kesimlerinin eleştirel oklarına neden oldu. Eleştiriler Berna Laçin'e yağmur gibi yağacak..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi