Bernotti 79 Markası 81 İle Franchise Vermeye Hazırlanıyor

Bernotti 79 hakkında...

Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde adını duyurmayı başaran erkek giyim markası Bernotti 79, sunmuş olduğu tasarımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yenilikçi ve işlevsel tasarımlarıyla moda dünyasında özel bir konum elde eden marka, ürünlerini web sitesi üzerinden müşterilerine ulaştırıyor.

Çok önemli çalışmalarıyla ön plana çıkan Bernotti 79, İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’ye franchise hizmeti vermeye hazırlanıyor. Kaliteli hizmetinin çok daha geniş bir kesime ulaşmasını hedefleyen ve moda dünyasında önemli bir yer edinen marka, global anlamda da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Almanya ve Amerika başta olmak üzere birçok ülkeye, kreatif tasarımlarını ulaştırmakta ve bu sayede moda dünyasının şekillenmesine katkıda bulunmaktadır. Müşterilerinin taleplerine uygun ürünlerin tasarımlarını gerçekleştiren marka, bu ürünlerin daha geniş bir kesime ulaşması adına franchis çalışmalarına hız vermektedir.

Tüm Türkiye için Franchise Hizmeti

Bernotti 79, belirli bir maddi bedel karşılığında bağımsız yatırımcılara markasını kullandırmaya hazırlanıyor. Erkek giyim sektörünün başarılı markalarından biri olan Bernotti 79, tüm Türkiye için bu hizmeti sunmayı hedeflediği için çalışmalarını bu minvalde sürdürüyor. Marka tarafından belirlenen koşullara uygun bir şekilde gerçekleştirilecek franchise çalışmaları ile marka, geniş bir kitleye ulaşarak kaliteli ve estetik tasarımlarının pek çok insana ulaşmasını hedefliyor.

Önemli bir pazarlama sistemi olan franchise, bir markanın hizmetlerini geniş bir kitleye başarılı bir şekilde ulaştırılmasını mümkün kılıyor. Dikkat çeken tasarımlarıyla moda dünyasında ön plana çıkan Bernotti 79, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin tamamına franchise hizmeti sunarak tasarımlarının Türkiye’nin farklı bölgelerine ulaştırılmasını amaçlıyor.

Marka tarafından franchise koşullarının açıklanması durumunda yatırımcılar, belirlenen koşullar üzerinden hizmete dahil olabilmektedir. Böylelikle hem yatırımcılar hem de marka, sunulan hizmet dahilinde isimlerini ön plana çıkarma şansı elde etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Soğuk Havayı Seven Mucize Bitki: -19 Derecede Büyüyor, 2 Metreye Ulaşıyor, Hem Ucuz Hem de Verimli
Türkiye’nin en genç ve en yaşlı ili belli oldu: Bakın en genç il neresi oldu?
Resmi Gazete'de bugün: 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları
Sergen Yalçın'dan Şaşırtıcı Açıklama: Beşiktaş Sorusuna Dikkat Çeken Cevap!
Türkiye'den Vizesiz Ziyaret Edilebilecek Ülkelerin 2024 Yılı Güncel Listesi Yayınlandı!