Berrak Tüzünataç’tan ''davetkar’ tepkisi, NTV’den ''özür’

Berrak Tüzünataç, NTV’nin kendisi hakkında yaptığı haberde kullandığı üslubu, “Basınımızda böyle bir üslup oldukça, başka bir tacizciye ihtiyacımız yok'' sözleriyle eleştirdi. NTV ise haberi değiştirerek ''özür...

Berrak Tüzünataç, NTV’nin kendisi hakkında yaptığı haberde kullandığı üslubu, “Basınımızda böyle bir üslup oldukça, başka bir tacizciye ihtiyacımız yok'' sözleriyle eleştirdi. NTV ise haberi değiştirerek ''özür diledi’.

'BASINIMIZDA BÖYLE BİR ÜSLUP OLDUKÇA, BAŞKA TACİZCİYE İHTİYACIMIZ YOK'

NTV Yaşam adlı Twitter adresinden oyuncu Berrak Tüzünataç’ın GQ Türkiye dergisinin 16 Şubat Cuma günü düzenlediği “The Man of The Year'' yarışmasında giydiği kıyafeti haber yapmıştı. Galeri haberinde Tüzünataç’ın giydiği giysi “davetkar'' olarak tanımlanmıştı. Bunun üzerine Berrak Tüzünataç, NTV’nin Tweet’ini alıntılayarak, “Basınımızda böyle bir üslup oldukça, başka bir tacizciye ihtiyacımız yok. Üslupla ilgili uyaran her cevap için teşekkürler, iyi ki varsınız.'' sözleriyle tepki gösterdi.  NTV önce bu paylaşımı kaldırdı, ardından ise haberin üslubunu değiştirerek yeniden paylaştı.

'YANLIŞ ANLAŞILMA'

“Bunu bir özür olarak mı almalıyım acaba'' diyen Tüzünataç’tan ''özür dileyen’ NTV, durumun “yanlış anlaşılmadan'' kaynaklandığını öne sürdü. NTV, Berrak Tüzünataç’tan şu şekilde özür diledi: “Bugün Vogue Türkiye ve NTV Yaşam sosyal medya hesaplarından yayınlanan Berrak Tüzünataç’ın stili ile ilgili moda amaçlı haberimizin başlığında ifade yanlışlığı olmuştur. Bu yanlış anlaşılmadan ötürü kendisinden özür dileriz.'' Tweeti silen hesap, Tüzünataç’ı etiketleyerek aynı haberi, “Berrak Tüzünataç’ın beyaz şıklığı (Abartıdan uzak ve yalın)''sözleriyle paylaştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!
Avustralya’nın eski lideri Morrison’dan ‘kaygı bozukluğu’ itirafı geldi