Beşiktaş, 45 Milyon Euro’luk Yıldızla Anlaştı! Kartal Transferde Büyük Bombayı Patlatıyor

Beşiktaş, transfer döneminde büyük adımlar atmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı kulüp, kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çekerken, şimdi de 45 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona çok yakın.

BEŞIKTAŞ’TA SICAK GELIŞMELER: 45 MILYON EURO'LUK SÜPER YILDIZIN TRANSFERINDE GERI SAYIM BAŞLADI

Giovanni van Bronckhorst’un teknik direktörlüğündeki Beşiktaş, çıktığı 4 karşılaşmada elde ettiği 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile dikkatleri üzerine çekti. Bu başarılı performans, Beşiktaş’ta heyecanlı bir dönem yaşanmasına neden oldu. Şimdi ise Kartal, 45 milyon euroluk süper yıldızın transferi için geri sayıma geçti.

TRANSFERDE SON HAMLELER

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro Immobile, Can Keleş, Emirhan Topçu, Cher Ndour ve Felix Uduokha gibi önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, şimdi bir transfer bombasını daha patlatmaya hazırlanıyor.

JOÃO MÁRIO BEŞIKTAŞ’A TRANSFER OLMAYI KABUL ETTI

Portekizli hücum oyuncusu João Mário’nun Beşiktaş’a transfer olmayı kabul ettiği bildirildi. Benfica’nın 31 yaşındaki oyuncusu için ortalama 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü. Kulüpler arasındaki görüşmelerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

JOÃO MÁRIO’NUN PERFORMANSI VE PIYASA DEĞERI

31 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak belirlenmişken, bugüne kadar toplamda 45,98 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçtiğimiz sezon Benfica forması altında 51 maçta 9 gol ve 4 asistlik performans sergileyen João Mário, futbol kariyeri boyunca 441 maçta 61 gol ve 84 asist yaptı.

Beşiktaş, João Mário’nun transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte, Beşiktaş’ın kadrosu daha da güçlenecek ve yeni sezon için büyük hedeflere adım atılacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.