Beşiktaş 6 müsabakalık serisini kaybetti!

Trendyol Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine yenilmeyen Beşiktaş'ın bu 6 müsabakalık serisi Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında kendi evinde Galatasaray'a karşı oynamış olduğu maçta 1-0 bozulmuş oldu.

Trendyol Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine yenilmeyen Beşiktaş'ın bu 6 müsabakalık serisi Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında kendi evinde Galatasaray'a karşı oynamış olduğu maçta 1-0 bozulmuş oldu.

BEŞİKTAŞ, GALATASARAY'A 1-0 KAYBETTİ

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Galatasaray'a karşı oynadığı maçta 1-0 yenilgiyle sahadan ayrılarak altı maçlık yenilmezlik serisine son vermiş oldu. Siyah-beyazlılar, son yenilgisini ligin 23. haftasında deplasmanda Sivasspor karşısında aldı, o maçı 1-0'lık skorla kaybetmişlerdi. Ancak, bu maçtan sonra Beşiktaş, lig ve Türkiye Kupası'nda toplam altı müsabakada yer aldı ve bu süreçte beş galibiyet ve bir beraberlik elde ettiler.

Bu süre zarfında Beşiktaş, Süper Lig'de Trabzonspor, Konyaspor ve İstanbulspor'u 2-0'lık skorlarla geçerken, kupa mücadelesinde ise Antalyaspor'u 2-1, Konyaspor'u da 2-0 mağlup etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi