Beşiktaş, 90 milyon euroluk dünya yıldızını transfer etmek için İngiltere'den hamle yapıyor!

Beşiktaş, Süper Lig'de tarihinin en zor sezonlarından birini geçirdi. Yeni sezon için kadro planlaması çalışmaları başladı ve stoper pozisyonunu güçlendirmek isteyen kulüp, aradığı ismi nihayet buldu.

Beşiktaş, Süper Lig'de tarihinin en zor sezonlarından birini geçirdi. Yeni sezon için kadro planlaması çalışmaları başladı ve stoper pozisyonunu güçlendirmek isteyen kulüp, aradığı ismi nihayet buldu. Taraftarlar bu habere çok sevinecek. Beşiktaş, İngiltere'den büyük bir transfer yapma hazırlığında. Başkan Hasan Arat, 90 milyon euro değerindeki dünya yıldızını kadroya katmak üzere anlaşma sağladı. İngiliz kulübü de transferi onayladı. 

BEŞİKTAŞ'TAN İNGİLTERE ÇIKARTMASI

Beşiktaş, gelecek sezon için kadro planlamasına başladı. Teknik direktör van Bronckhorst yönetiminde transfer sürecini hızlandıran siyah-beyazlılar, sürpriz bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş, İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'ın kaptanı Harry Maguire ile ilgilenmeye başladı. Siyah-beyazlılar, Maguire ile görüşmelerini sürdürüyor. Son zamanlarda performansı eleştirilen deneyimli stoper, ülkesinden ayrılarak yeni bir meydan okumayı düşündüğü ve Beşiktaş'ın teklifini değerlendirmeye aldığı belirtiliyor.

HASAN ARAT 90 MİLYON EUROLUK DÜNYA STARINI ALIP GELİYOR! ADA EKİBİ ONAYLADI, HAYIRLI OLSUN

Beşiktaş'ın Maguire'a 2 yıllık sözleşme teklif ettiği iddia ediliyor. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferi yakından izlediği söyleniyor. Yıldız oyuncunun imzası her an atılabilir.

Bu sezon Manchester United formasıyla 22 Lig, 4 Şampiyonlar Ligi, 3 FA Cup, 2 EFL Cup maçına çıkan Maguire İngiltere Milli Takımı'nın formasını tam 63 kez giydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.