Beşiktaş, Al-Musrati transferinin maliyeti! Beşiktaş'ta dudak uçuklatan transfer!

Beşiktaş, Portekiz ekibi Braga'dan kadrosuna kattığı 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun maliyetini açıkladı! Al- Musrati'nin transfer detaylarını açıklayan Beşiktaş; resmen dudak uçuklatan bir rakama yer verdi!

Beşiktaş, Portekiz ekibi Braga'dan kadrosuna kattığı 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Al-Musrati''nin transferiyle ilgili detayları açıkladı. Beşiktaş, geçici transfer döneminin son gününde Braga'lı Al-Musrati'yi satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı ekip, kira karşılığında 1 milyon euro ödeyeceğini açıkladı. Beşiktaş, sözleşme şartlarını yerine getirdikten sonra Al-Musrat'a 11 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

SİYAH-BEYAZLI EKİPTEN YAPILAN AÇIKLAMA!

"Almoatasembellah Ali Mohamed Al-Musrati'nin transferi için kendisi ve kulübüyle anlaşma sağlandı. SC Braga kulübüne 2023-2024 sezonunda net 1.000.000 euro kira ödenecek. Ayrıca sözleşme şartlarının yerine getirilmesiyle oyuncunun kalıcı transfer maddesi yürürlüğe girecek ve bonservis bedeli olarak SC Braga kulübüne 11.000.000 euro ödenecek.''

Beşiktaş açıkladığı bu rakamlar ile çıtayı çok yüksek tuttu! Oyuncuyu elde edebilmek için ödeyecek olduğu rakam dudat uçuklattı! Beşiktaş kulübü için sezonda yeşil ışık yanıyor!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!
Beşiktaş'ta Aboubakar'a veda! Yeni adres belli: Ayrılık kapıda!