Beşiktaş, Altay Bayındır Transferi İçin Manchester United'la Masaya Oturuyor!

Beşiktaş, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmeye hazırlanıyor! Siyah-Beyazlılar, eski Fenerbahçe kaptanı Altay Bayındır'ı transfer listesine ekledi. Başkan Hasan Arat, Manchester United ile temaslar için harekete geçiyor. Altay, Türkiye'ye dönerek tekrar parlamak istiyor!

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer atağına geçti! Siyah-Beyazlılar, eski Fenerbahçe kaptanı Altay Bayındır'ı kadrolarına katmayı planlıyor. Başkan Hasan Arat, Manchester United ile görüşmek üzere harekete geçiyor. Altay, Türkiye'ye dönerek tekrar zirveye oynamak istiyor.

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışından erken kopan Beşiktaş, gelecek sezon iddialı bir kadroyla başlamak için çalışmalarına başladı. Siyah-Beyazlı kulüp, Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve kaptanı Altay Bayındır'ı transfer listesine ekledi.

RESMİ TEMASLAR BAŞLIYOR
Transfer çalışmaları için ülke ülke gezen Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır için önümüzdeki günlerde İngiliz deviyle resmi temasa geçecek.

İsmail Kartal döneminde sezon başlangıcında takımın vazgeçilmezi olan ancak düşen performansının ardından kaleyi önce İrfan Can Eğribayat'a daha sonra da Dominik Livakovic'e kaptıran Altay Bayındır'ın, kendisini yeniden kanıtlamak amacıyla Türkiye'ye dönebileceği iddia ediliyor.

Fenerbahçe formasını dört sezon boyunca giyen ve bir Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Altay Bayındır, Manchester United formasıyla sadece Newport maçında 90 dakika sahada kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.